Onze

Diensten

Afspraak maken?

Stuur een WhatsApp of SMS:+316 23 10 50 77

Telescoopbewassing

Telescoopbewassing werkt zonder schoonmaakmiddelen, dus milieuvriendelijk! Uw glas blijft veel langer schoon door middel van telescoopbewassing. Met telescoopbewassing zijn geen steigers, ladders of hoogwerkers nodig. Ook uw kozijnen, gevelbeplating, lichtkoepels kunnen worden meegenomen.

Uw specialist op het gebied van

Vloerenonderhoud

Wij hebben kennis en ervaring met alle vloeroppervlakten!

Wij helpen u graag verder!

Een vak apart!

Het onderhouden van vloeren is een vak apart. Wij hebben alle specialistische kennis en benodigde apparatuur in huis voor het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren als parket, laminaat, marmoleum, linoleum, kunststof en (natuur)steen.

Jaarlijks onderhoud

Houtwerk

Het is verstandig om houten kozijnen jaarlijks schoon te maken, zodat het hout- en schilderwerk langer meegaan. Daarnaast adviseren we u om hardhout één keer in de 5 jaar te schuren en schilderen. Een zachthouten kozijn is vochtgevoeliger en dus raden we aan om die één keer per 2 jaar van een nieuwe verflaag te voorzien.

Houten kozijnen kunnen worden schoongemaakt met een sopje, warm water en een zachte doek. Tijdens deze jaarlijkse schoonmaak kunt u direct controleren of er zwakke plekken in de kozijnen zijn ontstaan, zodat u deze kunt schuren en overschilderen. Wanneer houten kozijnen op de juiste wijze worden schoongemaakt en onderhouden, voorkomt dit ook houtrot.

Efficiënt & Effectief

Glasbewassing

Met de ladder, emmer en spons bereiken wij elke plek en reinigen wij de beglazing en kozijnen efficiënt en effectief. 

Zowel als voor bedrijfsdiensten en particulieren.

Goed glasonderhoud is immers een investering in het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van uw pand. 

Vertrouw het regelmatige onderhoud van uw buiten- en binnenbeglazing toe aan de Schoonmaakbedrijf Jelle Threels.

Het belang van

Gevelreiniging

Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig? Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw.

Laat uw gevelbekleding weer stralen! Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

Voor buiten

Softwash

Softwash is een veilige en effectieve manier om buiten oppervlaktes schoon te maken. Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik word gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lage druk en dus geen hogedruk waardoor er geen kans is op schade aan het te reinigen oppervlak.

De voordelen van

Softwash

Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon. Softwash wordt meestal gebruikt voor het schoonmaken van daken, allerlei soorten gevels, straatwerk, geschilderd houtwerk, trespa, vlonders en schuttingen, zonneschermen, markiezen, enz. In feite bijna alle buiten oppervlakten die je je kunt bedenken.

TOP