Afspraak maken?

Stuur een WhatsApp of SMS:+316 23 10 50 77

Wat is osmose water?

Osmosewater is gedemineraliseerd water. Dit wil zeggen dat het vrij is van mineralen, zoals kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium en magnesium. Osmosewater is daarom de puurste vorm van water. Het wordt geproduceerd door water onder hoge druk door een membraan te drukken. Op dit membraan blijven de mineralen achter. Ook virussen, bacteriën, restjes medicijnen en pesticides blijven achter op het membraan wanneer deze in het water zitten.

Osmosewater kun je niet in een fles in een winkel kopen en dat maakt het lastig om als particulier aan osmosewater te komen. Wij verkopen osmosewater in jerrycans van vijf liter en het is ook mogelijk om zakelijk grotere hoeveelheden osmosewater bij ons te tanken.

Waar kan osmose water voor gebruikt worden?

Osmosewater is vrij van kalk en andere mineralen en heeft dus andere eigenschappen dan normaal water. Osmosewater leent zich uitstekend voor het schoonmaken van bijvoorbeeld auto’s of ramen. Ramen drogen namelijk op zonder druppels of strepen. Glazenwassers gebruiken dan ook vaak osmosewater in plaats van normaal kraanwater bij het schoonmaken van ramen. De waterdruppels blijven niet ‘‘kleven’’ aan de ramen en deze drogen direct. Na het schoonmaken van de ramen met osmosewater, hecht vuil minder goed aan de ramen. Daardoor hoeven de ramen weer minder vaak schoongemaakt te worden.

 

Naast het schoonmaken van ramen, wordt osmosewater ook gebruikt voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld voor het watergeven van bepaalde gevoelige planten, maar ook voor een aquarium kan osmosewater een uitkomst bieden. Door normaal water te mengen met osmosewater, zal er minder aanslag op de ruiten verschijnen. Voor de vissen is het ook veiliger, want osmosewater is vrij van virussen, bacteriën, restjes medicijnen en pesticides.

Wat zijn de voordelen van osmosewater?

  • Sterk reinigend vermogen
  • Droogt op zonder vlekken of strepen
  • Goed voor het milieu (geen chemisch schoonmaakmiddel nodig)
  • Vuil hecht minder goed op het gereinigde oppervlak
  • Geen kalkafzet in apparaten (bijv. strijkijzer)

Osmosewater is niet te koop in een fles in een winkel en dat maakt het lastig om als particulier aan osmosewater te komen. Wij verkopen osmosewater in jerrycans van vijf liter. Voor het gebruik van de jerrycan rekenen wij statiegeld. Daarnaast is het voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers ook mogelijk om grotere hoeveelheden osmosewater bij ons te tanken.

Vul onderstaand formulier in en bestel direct osmosewater bij ons. Zakelijk osmosewater tanken? Dan ontvang je bij je bestelling een stempelboekje. Wanneer deze vol is, kun je bij ons een keer gratis tanken.

Neem gerust contact met ons op bij vragen. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag vanaf 06:00 tot 22:00 uur.

Vul onderstaand formulier in en bestel direct osmosewater bij ons.

TOP